2014.04.11.
16:30

Írta: hexagonphoto

Martin, Ádám

A srácokkal már tudom is én mióta ismerjük egymást, még egy korábbi zenekaruk, a Mentés Másképp kapcsán. Idén új lendülettel vágtak bele a zenélésbe, én meg valahogy megint belecsöppentem. Egy percig sem bánom! Üdítő a jelenlétük, jókat kacagunk munka közben is. Egyelőre háromnál tart a fotózásaink száma, de ez még nem a végleges eredmény. Végre itt a jó idő, úgyhogy lehet menni újra. És újra.

A fotózás mellett sokszor járok el hangosítani koncertekre, kezdő zenekaroknak segítek a demó felvételeik elkészítésében. Néha-néha belekóstolok a videózásba is. Egyszerűen a mindenem a zene! Az élő zenéhez pedig nincs fogható. Így amikor csak tehetem koncertekre járok (hogy dolgozni vagy szórakozni az mindegy, a lényeg a zene). 

Ádám és Martin az új formációhoz és terveikhez dobost és énekest is keresett, ebben próbáltam a segítségükre lenni mind hang-, mind képanyag rögzítésben. Remélem most már összeáll a dolog és csak el kell járnom a koncertekre :D

IMG_7540j.jpg

_MG_9505j.jpg

IMG_7500j.jpg

_MG_9393j.jpg

IMG_7107_resize.jpg

IMG_7097_resize.jpg

IMG_7182_resize.jpg

_MG_9491j.jpg

IMG_7339_resize.jpg

_MG_9323j.jpg

IMG_7541j.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hexagon.blog.hu/api/trackback/id/tr356015200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása